WOMEN WE LOVE | EROTIKON

WOMEN WE LOVE | EROTIKON
Parfém Erotikon slaví třetí narozeniny. Podmanivá gurmánská vůně čokolády, řůžového pepře, vanilky nebo pačuli se stala součástí příběhů řady žen. Oslovili jsme ty, které svým dotekem přispěly ke komunikaci parfému, jež samy s potěšením nosí. Jsou výrazné, nezapomenutelné a navzájem velmi odlišné. Jako Erotikon samotný. Co symbolizuje pro každou z nich?

 


Vůně Erotikonu je nepopsatelná, protože každý v ní cítí něco exkluzivně vlastního; jakési kouzelné dobrodružství, ať při nádechu, či výdechu. Vaše Soňa Červená
- Soňa Červená, operní zpěvačka






Erotikon mate smysly, přestože proniká ke smyslům čichem, stimuluje chuťové receptory. Jako čokoládou kořeněný bonbon, kterého se ale nepřejíte.
- Hana Knížová, fotografka






Jedním slovem SEX. Naprosto miluju se do něj obléct a jít vstříc svému osudu.
- Karolína Wernerová, kreativní vizionářka






Erotikon je hřejivá, smyslná, tajemná vůně, představující pro mě touhu, půvab a přitažlivou jedinečnost.
- Jana Plesníková, modelka






Erotikon je pre mňa pocit, nie len voňa. Erotikon vás opantá a rozleje sa po vašom tele, tak jemne a nežne, ale zároveň cítite jeho túžbu vás celú zviesť do sladkého opojenia, vzrušenia a mať znova, znova a znova… Sladká túžba, rozkoš, vášeň - to je Erotikon.
- Veronika Vágnerová, podnikatelka



 
Důvěrný dojem i náznak něčeho nového a neznámého. Rafinovaný parfém Erotikon byl představen v průběhu jara 2019 jako v pořadí druhá kreace domu Pigmentarium. Vzrušující gurmánská vůně inspirovaná kdysi skandálním a dodnes vysoce hodnoceným filmem Gustava Machatého. Černobílým snímkem prolamujícím dobová tabu, uvedeným v roce 1930 pouze pro zvané hosty v uzavřené projekci. Stejně rozechvělé pocity výjimečnosti, soukromí a vzrušení vzbuzuje parfém Erotikon.