OTÁZKY A ODPOVĚDI

Můžu si vyzkoušet parfém při objednávce online?

Ke každé objednávce parfému Pigmentarium vám nyní zdarma přibalujeme také jeho vzorek. Vůni proto můžete vyzkoušet před otevřením krabičky s parfémem a poznat jak s vámi souzní. Pokud budete mít z jakéhokoliv důvodu pocit, že se budete cítit lépe v jiné vůni, můžete parfém, který nebyl otevřen a použit vrátit do 14 dnů.​


Kde se vaše parfémy vyrábí?

V Česku se naše značka zrodila a zde vyrostla. Stejně jako naše parfémy. Na těch spolupracujeme s řemeslnými výrobci a rodinnými společnostmi, s umělci i špičkovými technology. Věříme, že v takto propojeném tvůrčím světě vytváříme symfonii vjemů, v jejichž jádru je stále stopa českého kulturního a historického kontextu, která se v některých bodech výrazně propsala do globální kultury.


Takže všechny vaše ingredience pocházejí z Česka?

Ingredience samy ne. Ty, podobně jako materiál pro dokonalou stavbu, kupujeme od renomovaných světových dodavatelů. Použité ingredience promyšleně vybíráme ze všech koutů světa tak, aby byl jejich charakter co nejušlechtilejší.


Používáte jen přírodní ingredience?

Naším hlavním cílem je kvalita, která nestárne. To znamená, že se striktně držíme dvou pravidel: „Žádné náhražky“ a „Žádné podřizování se pravidlům masového trhu“. Právě proto používáme jak přírodní esenciální oleje, tak ušlechtilé syntetické materiály, které společně zajistí ten nejlepší možný výsledek, a to bez ohledu na cenu. Ano, přesně tak.

Jak si můžeme být jistí, že produkt Pigmentarium nevyvolá alergii?

Při výrobě i při selekci ingrediencí dodržujeme všechny standardy IFRA a Evropské unie.


Kde se vaše produkty Pigmentarium prodávají?

Odpověď na tuto otázku je s postupujícím časem (naštěstí) stále delší a delší. Kompletní seznam exkluzivních prodejních míst v Evropě i ve světě proto nyní najdete zde. On-line objednávky z našeho e- shopu rozesíláme s několika výjimkami do celého světa. Individuální přístup k doručování je pro nás samozřejmostí. (Neváhejte napsat!)


Mohu si objednat vzorek?

Můžete si s námi zahrát hru proměn a objednat si „Discovery set“ se všemi základními vůněmi značky, nebo si na vyzkoušení objednat jen vzorek parfému, který toužíte poznat.


Co je na Praze nejlepší?

Je malá a komorní i velká zároveň. Jako by se v ní prolnulo několik světů i časů. Je umělecká a volnomyšlenkářská. Je místem, kde se zrodily světové inovace, i kde žijí prastaré příběhy. Praha připomíná knihu.


Když jsem v Praze jen na víkend, kam bych si měl/a zajít na drink?

Do míst, odkud pak půjdete po staletém dláždění za světel noci. Možná třeba do Public Interest baru. Zde je ideální místo na dlouhé rozhovory o životě při usrkávání drinku Paradiso, připraveného jako přepis jednoho z našich parfémů. A někde nedaleko, možná na prastaré domovní půdě, prý stále spí legendární Golem.

I když jste hrdá česká značka, cítíme za ní správně i svět?

Značku založili lidé, kteří už se nenarodili do starého rozděleného světa. Její sofistikovaný lokální charakter tak propojují s významnými vlivy Evropy i světa. Tak, jak tomu bylo ještě na počátku dvacátého století, kdy byla Praha jedním z nejenergičtějších míst. Tvoříme lokálně, cítíme globálně.