PARADISO COCKTAIL

PARADISO COCKTAIL

Léto 2020 v Praze. Nad dlážděním Starého města se chvěje horký vzduch a podvečerem vane ostrá vůně grepu. Je několik týdnu po uvedení parfému PARADISO a společnost se schází v stinných prostorách baru PUBLIC INTEREST i na letních židličkách před ním. Malý večírek je stejně neformální a jiskřivý jako parfém, který decentně oslavuje…

Nápad chladivě svěží vůni v žhavém létě vypít dostal konkrétní obrysy rychle. Kreativní tým slavného baru byl zadáním tvorby koktejlu PARADISO nadšený. Drink inspirovaný parfémem je vystavěn na kombinaci čerstvé grepové šťávy a ginu MONKEY 47, který svou chutí i vzhledem představuje umělecké dílo. Koktejl byl původně plánován jen jako dílo jednoho večera. Pro přátele a hosty domu Pigmentarium. Z party, která pomalu přešla do noci se ovšem neuchovaly je fotky a hudba, která se nesla nad společností. U tmavých stolků baru PUBLIC INTEREST si dál můžete objednat originální drink. A protože bar žije i za zavřenými dveřmi,  PARADISO COCKTAIL je k mání i teď…

Pojí nás láska k řemeslu, ke kvalitě, snům i vzpomnínkám. I proto jsme se rozhodli vytvořit něco společně. Dvě inspirace, jeden příběh. Parfumérská značka a cocktail bar v jednom. Přeneste se jak daleko jen chcete. Stačí jeden dotek rtů, jedno přivonění.

 

Špatná situace, dobrý nápad. Jsme nadšeni, když se z nepříznivé situace podaří uniknout na vlně skvělého nápadu. V době, kdy se společnost v barech scházet nemohla, přichází PUBLIC INTEREST s možností, objednat si drink z místa poněkud vzdálenějšího než obvykle. Z domova v Praze. K realizaci postačila malá linka na plnění plechovek dopravená do baru. Díky ní, rychlému kurýrovi a barmanům můžete mít do hodiny od objednávky perfektní koktejl ve své vlastní sklence. Jistě chápete, že to se nemohlo obejít bez nás. PARADISO COCKTAIL dostal „náš“ obal, a i když je léto ještě daleko, do hodiny jej můžete mít.

Cocktail si lze objednat zde.

 

PIGMENTARIUM PARADISO nemá věk ani pohlaví. Je inspirováno dlouhými letními dny poblíž moře. Skokem do chladivé vody bazénu, nad kterým se vůně nedalekých slaných vln mísí v s vůní borovic a ano… sluncem prozářenou skleničkou osvěžujícího drinku s ledem a plátkem grepu.